logo-vervolg

Schellerbergweg 4 te Zwolle

Helft van een woonboerderij, met schuur, met een totale grootte van 750 m2. Tevens is aangrenzend aan de woning een perceel grasland, ter grootte van ca. 8.740 m2 beschikbaar. 

ALGEMEEN

Te koop wordt aangeboden aan de Schellerbergweg 4 te Zwolle een woning, bestaande uit de helft van een woonboerderij, op een perceelsgrootte van 750 m2.
Deze woning, oorspronkelijk bouwjaar 1878, ligt op een prachtige locatie tussen het centrum van Zwolle en de oevers van de IJssel. De woning heeft een inhoud van ca. 300 m3.
De woning is gesitueerd op het zuid-westen, met een royale voortuin tot de weg. Tevens is aangrenzend een perceel grasland beschikbaar van ca. 8.740 m2.

 

DE OMGEVING

Het geheel is semi-landelijk gelegen maar goed ontsloten en is op korte afstand gelegen van de woonwijken Schellerbroek en Schellerhoek waar voorzieningen zijn zoals winkels en scholen. Tegenover de woning ligt een volkstuincomplex.
In de omgeving ligt het landgoed “de Schellerberg”.

 

VOORZIENINGEN

Bereikbaarheid : Goed
- 10 minuten rijden met de auto naar centrum en NS station te Zwolle.
- De afstand tot de A28 Groningen –Amersfoort bedraagt ca 7 km.
- Basisonderwijs, voortgezet onderwijs, verscheidene HBO opleidingen in Zwolle.
 

Sport en recreatie
- In Zwolle is een ruime schakering van musea, 2 bioscopen met meerdere zalen en verscheidene theaters die elk jaar een keur aan programma’s bieden.
- Zwolle biedt een variatie aan sportmogelijkheden.
- Eindeloze mogelijkheden om te wandelen en te fietsen in de mooie omgeving.

 

OMSCHRIJVING OBJECT

Kadastrale gegevens
Gemeente: Zwolle
sectie K
nummer: 2528
oppervlakte: 9.490 m2
Download kadasterkaart
 

Omschrijving woning
Ten aanzien van de onderhoudstoestand van de woning wordt verwezen naar een samenvatting van een bouwkundig rapportage die als bijlage is toegevoegd. De woning is uitgevoerd in steen (deels spouw) en gedekt met riet. Het riet is opnieuw gedekt in 2004. De verwarming vindt plaats middels CV (HR Nefit) en gaskachel. De woning is voorzien van gas-, water- en elektriciteit aansluiting en er is aansluiting op de rioolpersleiding. Er is geen kabelaansluiting in de woning maar er zijn wel kabelvoorzieningen langs de Schellerbergweg. De woning dient geheel gemoderniseerd te worden. Het voorzieningen niveau van de woning dient aangepast te worden aan de hedendaagse eisen die daaraan gesteld worden.
 

Indeling
Hal/entree, gang, meterkast, toilet, woonkamer voorzien van twee vaste kasten, keuken, twee slaapkamers, douche, CV ruimte (HR Nefit 2000).
Verdieping: Via vaste trap naar zolder, met 1 slaapkamer en ruime zolder.
 

Overige opstallen
Halfvrijstaande garage (1998): steen (spouw) en gedekt met pannen, met een afmeting van ca. 7,5 x 3,5 m.
 

Bijzonderheden
- Tevens is aangrenzend aan de woning een perceel grasland, ter grootte van ca. 8.740 m2 beschikbaar.
- Ten behoeve van het te verkopen huisperceel is een erfdienstbaarheid van weg gevestigd om te komen en te gaan van en naar de Schellerbergweg.
 

Algemeen

Bestemmingsplan
Conform het bestemmingsplan Zwolle-zuidwest heeft het object de bestemming “woondoeleinden” en “tuin”. (zie aan te vragen bijlage).
De overige grond heeft de bestemming “groen”.
 

Bouwkundig onderzoek
Als bijlage is in de brochure de samenvatting van het onlangs uitgevoerde bouwkundig onderzoek toegevoegd.
 

VERKOCHT


Deze tekst is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld.
Het rentmeesters- en makelaarskantoor stelt zich echter niet aansprakelijk voor eventuele fouten of onvolkomenheden.